Podcasts over...
emoties

Van binnen weet je alles - de Tp podcast

Van binnen weet je alles

Podcast: De Tp-Podcast

Onderwerp: Emoties

Over de aflevering
In deze aflevering interviewt Heleen de Wit sociaal psycholoog en loopbaancoach Japke Ebbinge over de psychologie van het lichaam. 'Ons lichaam geeft constant signalen af waar we meer mee zouden moeten doen.'
Duur: 23 minuten

Over De Tp-Podcast
Heleen de Wit is gefascineerd door psychologie. Ze deed de studie Toegepaste Psychologie en begon een podcast met gasten van o.a. haar opleiding om de wereld kennis te laten maken met haar vakgebied.
Inmiddels is zo ook opgeleid tot coach en begeleidt ze mensen met loopbaan en life coaching. In de podcasts interviewt zij gasten over diverse onderwerpen als psychische aandoeningen, karaktertrekken en algemene levenskwesties.
Te volgen via @coachheleen.

De kracht van kwetsbaarheid

Podcast: De psychologie van succes

Onderwerp: Emoties

Over de aflevering
Wat is nu de kracht van je kwetsbaar opstellen? Hoe doe je dat?
Duur: 22 minuten

Over 'De psychologie van succes' podcast
Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach geven wekelijks antwoord op al jouw vragen over persoonlijke ontwikkeling, geluk, belemmerende gedachten, het doorbreken van patronen, uitdagingen en obstakels in je leven én de groei van ondernemers en ondernemingen.
Te volgen via @psychologievansucces en psychologievansucces.nl

Faken dat alles prima gaat

Podcast: Wat ik wou dat ik wist

Onderwerp: Emoties

Over de aflevering
Doen alsof het prima gaat, emoties wegdrukken ook voor jezelf.
We zijn met z'n allen heel goed in het doen alsof het altijd maar prima gaat. We willen anderen niet belasten met onze problemen, willen de sfeer niet verpesten en zo zijn er nog wel 100 redenen. Maar wat als je nou wel eerlijk zou zijn? Wat als je je wél kwetsbaar opstelt? Wat als je wel je problemen durft te delen met anderen? Daar gaat deze aflevering over.
Duur: 41 minuten (hoofdonderwerp vanaf eind 23 minuten)

Over de 'Wat ik wou dat ik wist' podcast
Het leven als twintiger gaat gepaard met een hoop veranderingen, sommige leuk en sommige minder. De 28-jarige Kelly deelt in deze podcast haar ervaringen, gaat op zoek naar antwoorden, en gooit er af en toe ook nog wat celeb gossip en boekentips tussendoor. Een luchtig luistermomentje voor de twijfelende twintiger. Praat mee op Instagram via @watikwoudatikwistpodcast.