Podcasts over...
perfectionisme

Perfectionisme - Hersenspinsels en gevoelskwesties podcast

Perfectionisme

Podcast: Hersenspinsels en gevoelskwesties

Onderwerp: Perfectionisme

Over de aflevering
Deze aflevering gaat over perfectionisme, wat is het eigenlijk? Wist je dat er 2 soorten perfectionisme bestaan, de onzichtbare perfectionist en de zichtbare perfectionist. Waar komt perfectionisme vandaan en wat kun je er mee wanneer je last hebt van je eigen perfectionisme? Ik leg het je allemaal uit in deze aflevering.
Duur: 20 minuten

Over de Hersenspinsels en Gevoelskwesties-podcast De Quarterlife coach neemt je mee langs onderwerpen als perfectionisme, zelfvertrouwen, hoogsensitiviteit, piekeren, stress, keuzes maken, gedachten, gevoelens en nog veel meer. Dé podcast voor jou als je aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken.
Je kunt de Quarterlife coach Daphna volgen via @dequarterlifecoach.nl of dequarterlifecoach.nl.

Perfectionisme: alles behalve perfect

Podcast: 365 dagen succesvol

Onderwerp: Perfectionisme

Over de aflevering Je bent niet tevreden totdat het perfect is. Een ‘hoge standaard’ omschrijft eigenlijk nog niet eens waar jouw – enorm – hoge lat ligt. Wat je ook doet, zegt of maakt: je kunt er niet echt van genieten. Omdat er nog te veel details niet kloppen. En alsof dat nog niet ongelukkig genoeg is: door je perfectionisme strand je maar al te vaak in je (werk)proces of zoektocht naar voldoening of geluk. Herkenbaar? Perfectionisme kan dodelijk vermoeiend zijn. Voor jezelf, maar ook nog eens voor je omgeving. David en Arjan menen niet voor niets dat perfectionisme de laagste levensstandaard is. Doet die uitspraak een beetje pijn? Dan is het de perfecte timing om deze podcast te luisteren.
Duur: 19 minuten

Over de 365 dagen succesvol-podcast
In deze podcast show delen David en Arjan van 365 Dagen Succesvol praktische tips en overdenkingen op de 4 universele gebieden voor een gelukkig leven: gezondheid, werk, relaties en geld. Voor iedereen die aan de slag wil met persoonlijke ontwikkeling. In deze 20 minuten durende podcasts laten ze je nadenken over wat je nu echt wilt in je leven, maar óók hoe je dat kunt bereiken.
Raak geïnspireerd, vind antwoorden en geef richting en betekenis aan je leven.
Missie: Samen maken we van Nederland het gelukkigste land ter wereld.
Alles wat David en Arjan doen kun je volgen via @365dagensuccesvol en www.365dagensuccesvol.nl.

Perfectionisme

Podcast: de Tp-Podcast

Onderwerp: Perfectionisme

Over de aflevering
Als ex-perfectionist en hopelijk toekomstig goed-genoegist legt Heleen de Wit uit waarom perfectionisme schadelijk is. Hoe gaan we met ons perfectionisme om? Of hoe gaan we om met het perfectionisme van anderen? In deze aflevering een ode aan het imperfect zijn, want dat zijn we namelijk allemaal.
Duur: 13 minuten

Over De Tp-Podcast
Heleen de Wit is gefascineerd door psychologie. Ze deed de studie Toegepaste Psychologie en begon een podcast met gasten van o.a. haar opleiding om de wereld kennis te laten maken met haar vakgebied. Inmiddels is zo ook opgeleid tot coach en begeleidt ze mensen met loopbaan en life coaching. In de podcasts interviewt zij gasten over diverse onderwerpen als psychische aandoeningen, karaktertrekken en algemene levenskwesties.
Te volgen via @coachheleen.

7 Tips om perfectionisme los te laten

Podcast: Perfectly Imperfect

Onderwerp: Perfectionisme

Over de aflevering
In een eerdere aflevering vertelde Julie al meer over haar persoonlijke ervaring met perfectionisme, dat zich bij haar vooral uitte in faalangst en paniekaanvallen tijdens haar studentenjaren. In deze aflevering brengt Julie je deel 1 van 7 tips om perfectionisme los te laten, zodat je jezelf niet langer tegenhoudt om nieuwe dingen te proberen en zodat je niet langer wacht om te genieten van het leven in het hier en nu tot jij, je job of je lichaam ‘perfect genoeg’ zijn.
Duur: 19 minuten

Over de Perfectly Imperfect-podcast
In de Perfectly Imperfect podcast deelt bestseller auteur, plant-powered chef en coach Julie Van den Kerchove tips en ervaringen over voeding, beweging, stress management, slaap, de kracht van je gedachten & meer. Ze spreekt ook openlijk over haar eigen struggles met perfectionisme, faalangst en ‘emotioneel eten’. Wil je graag ontdekken hoe je je energie kan verhogen, je natuurlijke vetverbranding kan activeren, en je kan bevrijden van diëten met intuïtief eten en de kracht van gezonde vetten? Abonneer je op de Perfectly Imperfect Podcast en download je gratis eBook op JuliesLifestyle.com of volg haar via @julieslifestyleofficial.